Cel mai bun aparat de ras electric pentru pielea sensibila

Adrian Barbu -

Cand am cautat cel mai bun aparat de ras electric pentru pielea sensibila ne-am uitat la mai multi factori precum capete de ras rotative, sistemul de tăiere si capacitatea de a ajusta viteza de tăiere. Alegerea unui aparat de ras electric cu această funcție poate fi utilă pentru a vă asigura că puteți ajusta bărbieritul la nivelul de sensibilitate al pielii.

Cel mai bun aparat de ras electric pentru pielea sensibila - Top cele mai bune aparate de ras electric pentru pielea sensibila

Consideram ca Aparat de ras electric Braun Series 9 Pro 9477cc Wet&Dry este o alegere foarte buna pe care o poti face. Cea mai ieftina Cel mai bun aparat de ras electric pentru pielea sensibila si cea mai buna oferta o poti gasi in magazinele online si trebuie sa urmaresti cand apar reduceri.

Alegerile noastre

Braun Series 9 Pro 9477cc

Braun Series 9 Pro 9477cc
  • Tip aparat de ras Cu lame oscilante
    Utilizare Barbierit uscat Barbierit umed
    Tip piele Normala
    Tip alimentare Acumulator
    Material lame Inox
    Invelis lame Titan
    Tehnologie SyncroSonic™ Wet&Dry SensoFlex AutoSense Li-Ion battery Prolift Trimmer

Aparatul de ras electric Braun Series 9 Pro 9477cc Wet&Dry cu Zona corporala Barba Mustata ofera tehnologii avansate, cum ar fi SyncroSonic™, Wet&Dry, SensoFlex, AutoSense, Prolift Trimmer si Li-Ion battery, oferind in acelasi timp rezistenta la apa si lavabilitate, precizie si incarcare rapida in numai 5 minute.

Braun Series 9 Pro 9477cc Wet&Dry

Braun Series 9 Pro 9477cc Wet&Dry
  • Tip aparat de ras Cu lame oscilante
    Utilizare Barbierit uscat Barbierit umed
    Tip piele Normala
    Tip alimentare Acumulator
    Material lame Inox
    Invelis lame Titan
    Tehnologie SyncroSonic™ Wet&Dry SensoFlex AutoSense Li-Ion battery Prolift Trimmer

Aparatul de ras electric Braun Series 9 Pro 9477cc Wet&Dry oferă utilizatorilor o experiență de ras eficientă, oferind zone corporale pentru barbă și mustață, precum și lame oscilante, uz casnic, pentru un ten normal, cu acumulator și invelis lame din titan, funcții rezistente la apă și lavabile, incărcare rapidă în 5 minute, buton pentru precizie, tehnologie SyncroSonic, Wet&Dry, SensoFlex și AutoSense, Li-Ion battery, Prolift Trimmer și trusa de voiaj.

Philips Shaver Seria 3000 S3134/51

Philips Shaver Seria 3000 S3134/51
  • Tip aparat de ras Cu lame rotative
    Utilizare Barbierit uscat Barbierit umed
    Tip piele Normala
    Tip alimentare Acumulator
    Material lame Inox
    Invelis lame Inox
    Tehnologie Sistem de lame PowerCut

Aparatul de ras Philips Shaver Seria 3000 S3134/51, fara fir, ofera performante de taiere superioare, oferind incarcare rapida, ergonomie excelenta, un sistem de lame PowerCut, lame din inox, 3 lame, 1 treapta de viteza si o autonomie de 1h pentru radere uscata sau umeda a zonei barba, mustata si a unei zone corporale.

Enchen Blackstone 3

Enchen Blackstone 3
  • Tip aparat de ras Cu lame rotative
    Utilizare Barbierit uscat Barbierit umed
    Tip alimentare Acumulator
    Material lame Otel
    Tehnologie Tehonlogie antiagatare

Aparatul de ras electric Enchen Blackstone 3 Umed sau uscat ofera utilizatorului o manoeuvra facila si flexibila de radere a zonei si mustatii corporale, printr-o tehnologie antiagatare si sistem de blocare autoascutire, un numar de 3 lame din otel si performante ridicate, precum autonomie acumulator de 150 min, capacitate acumulator de 1400 mAh si timp de incarcare de 2 h.

Xiaomi Mi Enchen BlackStone 3D

Xiaomi Mi Enchen BlackStone 3D
  • Tip aparat de ras Cu lame oscilante
    Utilizare Barbierit uscat
    Tip alimentare Acumulator

Aparatul de ras electric Xiaomi Mi Enchen BlackStone 3D cu lame oscilante ofera avantajul raderii rapide si eficiente a zonei corporale a barbiei, de asemenea, acesta este destinat pentru uz casnic si are un numar de 3 lame ce pot fi alimentate cu acumulator si vin intr-o culoare argintiu-neagra.

Care sunt cele mai bune aparate de ras electric pentru pielea sensibila?

Aceasta este o întrebare pe care mulți dintre noi ne-am pus-o la un moment dat.

Nevoile și preferințele dumneavoastra determină cele mai bune aparate de ras electric pentru pielea sensibilă, dar există câțiva factori de care trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați cele mai bune aparate de ras electric pentru pielea sensibilă atât pentru bărbați, cât și pentru doamne.

Cum să alegi cele mai bune aparate de ras electric pentru pielea sensibilă

Țineți cont de următoarele puncte atunci când cumpărați un aparat de ras electric pentru pielea sensibilă:

Capacitate umed/uscat
Unul dintre principalele beneficii ale unui aparat de ras electric este ca poate fi folosit umed sau uscat.

Capete rotative/oscilante
Unele aparate de ras electric au capete rotative sau oscilante. Aceasta înseamnă că aparatul de ras se mișcă înainte și înapoi sau în cercuri, ceea ce ajută la un bărbierit mai atent și ajută la acoperirea mai multă teren rapid și eficient. Cu toate acestea, acest aparat de ras electric rotativ pentru pielea extrem de sensibilă poate să nu fie la fel de blând cu fața sau gâtul.

Numărul de lame
Majoritatea aparatelor de ras electric au mai multe lame, ceea ce poate ajuta la un bărbierit mai atent. Totuși, rețineți că cu cât sunt mai multe lame, cu atât sunt mai mari șansele de iritare.

Drept urmare, dacă aveți pielea sensibilă, ar trebui să alegeți un aparat de ras cu două până la patru lame.

Instrumente de curățare
Curățarea unui aparat de ras electric este foarte importantă deoarece ajută la menținerea lui în stare bună și previne acumularea bacteriilor. Căutați un model care să vină cu instrumente de curățare ușor de utilizat, cum ar fi o perie sau un sistem de autocurățare.

Stație de încărcare
O stație de încărcare vă permite să plasați aparatul de ras electric pe o unitate de reîncărcare. Aceasta este o caracteristică importantă pentru cei care se bărbieresc des, deoarece nu există cabluri și își pot menține întotdeauna aparatul de bărbierit încărcat și gata de funcționare. Cel mai bine este să cauți un aparat de ras electric care vine cu o stație de încărcare.

Design fără fir
Un design fără fir este o altă caracteristică importantă de căutat atunci când alegeți cel mai bun aparat de ras electric pentru pielea sensibilă. Acest lucru vă va permite să vă mișcați liber în timpul bărbieritului și să nu fiți limitat de un cablu. Este convenabil și pentru călătorii.

Care sunt cele mai bune sfaturi de bărbierit pentru pielea sensibilă?

Cel mai bine este să folosiți un aparat de ras electric pentru bărbierit, deoarece sunt blânde cu fața. Cu toate acestea, înainte de bărbierit, asigurați-vă că pielea dvs. a fost spălată bine cu un detergent ușor sau săpun și apă caldă.

Uscați-vă pielea înainte de a începe să vă bărbieriți. Aplicați un strat subțire de cremă de ras sau gel pe zona pe care o veți bărbieri. Bărbierește în direcția creșterii părului, folosind mișcări ușoare. Clătiți-vă aparatul de ras frecvent în timpul bărbieritului.

Cum să reduceți iritația pielii după bărbierit?

După ce ați terminat de bărbierit, clătiți-vă pielea cu apă rece. Acest lucru va ajuta la închiderea porilor pielii și la prevenirea pătrunderii bacteriilor în ei. Puteți, de asemenea, să vă uscați fața cu un prosop curat în loc să îl frecați, deoarece acest lucru poate provoca iritații suplimentare.

Aplicați o pungă de gheață pentru a reduce roșeața sau umflarea cauzate de bărbierit. Puteți folosi și o compresă rece, cum ar fi un prosop înmuiat în apă cu gheață. Evitați să folosiți aftershave și geluri de spălat pentru corp, deoarece acestea vă pot irita și mai mult pielea.

Te-ar putea interesa