Cel mai bun compresor de aer

Adrian Barbu -

Cand am cautat cel mai bun compresor de aer ne-am uitat la mai multi factori precum debitul de aer, masurat in litri pe minut, putere adecvata a motorului si dimensiunea potrivita a recipientului pentru stocarea aerului. Prin urmare, inainte de a alege un compresor de aer, trebuie sa va analizati nevoile si sa luati in considerare toate caracteristicile importante pentru a face alegerea potrivita.

Cel mai bun compresor de aer - Top cele mai bune compresoare de aer

Consideram ca Steinhaus PRO-COM50 este o alegere foarte buna pe care o poti face. Cel mai ieftin compresor de aer si cea mai buna oferta o poti gasi in magazinele online si trebuie sa urmaresti cand apar reduceri.

Alegerile noastre

Compresor aer Steinhaus PRO-COM50

Compresor aer Steinhaus PRO-COM50
  • Tip compresor Cu piston
    Tip Portabil
    Tip combustibil Electric
    Functii Protectie suprasarcina
    Putere 1.5 kW
    Viteza maxima (rpm) 2850
    Nivel zgomot 97 dB

Compresorul aer Steinhaus PRO-COM50, 50l, 1500W, 2CP, 8bar, 206l/min are un motor electric puternic de 1.5 kW si 2 CP, cu protectie suprasarcina si cu o viteza maxima de 2850 RPM, rezervorul de 50 l si debitul de aer aspirat de 206 l/min. Acesta are, de asemenea, un nivel redus de zgomot de 97 dB, un design portabil orizontal, fabricat din metal si lubrifiere cu ulei.

Compresor aer pe ulei Einhell TE-AC 270/50/10

Compresor aer pe ulei Einhell TE-AC 270/50/10
  • Tip compresor Cu piston
    Tip Portabil
    Tip combustibil Electric
    Functii Softgrip
    Putere 1800 W
    Viteza maxima (rpm) 2850

Compresorul aer pe ulei Einhell TE-AC 270/50/10, rezervor 50 L are toate caracteristicile si designul necesar pentru o experienta de lucru confortabila si eficienta: softgrip, tensiune de alimentare de 230 V, viteza maxima de 2850 rpm, debit de aer refulat de 100 l/min, presiune de lucru de 10 bar, capacitatea rezervorului de 50 l, materialul din care este fabricat este metal si plastic, inaltme 740 mm, lungime 775 mm, latime 335 mm si greutate de 33.5 Kg.

Compresor aer fara ulei Stanley

Compresor aer fara ulei Stanley
  • Tip compresor Cu piston
    Tip Portabil
    Tip combustibil Electric
    Putere 1.1 kW
    Viteza maxima (rpm) 3400

Compresorul aer fara ulei Stanley, 1100 W, 1.5 Cp, 5 l capacitate, cu structura orizontala si verticala, tipul de lubrifiere fara ulei, culoarea galben-negru, putere de 1.1 kW, puterea motorului de 1.5 cp, viteza maxima de 3400 rpm, 1 cilindru, tensiunea de alimentare 230V, debitul de aer aspirat de 180 l/min, debitul de aer refulat de 180 l/min, presiunea de lucru de 10 bar, capacitatea rezervorului de 5 l, greutatea de 8.7 kg si dimensiunea de 350 x 330 x 470 mm, ofera avantajul portabilitatii si ofera o solutie pentru problemele de compresare usoara si fiabila.

Compresor Foton cu acumulator Li-Ion CA-797

Compresor Foton cu acumulator Li-Ion CA-797
  • Putere 120 W

Avantajul Compresorului Foton cu acumulator Li-Ion CA-797, 12V, maxim 10 bar este ca vine echipat cu un cablu de alimentare de la bricheta auto,un cablu de incarcare USB, precum si adaptori de la valva Presta la valva Schraeder si adaptor saltele de plaja, oferind utilizatorilor mobilitate, performanta si portabilitate foarte buna.

Când lucrați este important să aveți un compresor de aer fiabil. În plus, vă permite să utilizați uneltele electrice mai importante din repertoriu fără a face mai multe călătorii înapoi la magazinul de scule.

Dar care este cel mai bun sistem de compresor de aer?

Tipuri De Compresoare De Aer


Compresor de aer cu o singură treaptă

Pompa cu o singură treaptă sau un compresor cu piston au un nivel deosebit de utilitate în garaj. Acest lucru se datorează faptului că are un rezervor mai mic și niveluri mai mici PSI. Funcționează doar comprimând aer înainte de a-l depozita într-un cilindru la o presiune de 20 până la 135 PSI.

Presiunea aerului eliberată de compresor este excelentă doar pentru unele aplicații de cheie pneumatică cu impact, nu pentru instrumente grele sau pentru fluxul de aer susținut.

Compresor de aer cu două trepte

O pompă cu două trepte are doi cilindri, astfel încât să poată stoca mai mult aer la o presiune mai mare a aerului.

Această lucrare preia aerul de joasă presiune din prima etapă și îl comprimă într-o a doua etapă care conține un piston mai mic. Poziția supapei între trepte este reglabilă prin rotirea șurubului său pentru a regla fluxul de aer în rezervorul de stocare.

Acest compresor de aer este cel mai bun pentru uz casnic și nu este recomandat pentru un garaj, deoarece este mare și greu; este dificil să vă deplasați dacă doriți să dezumflați sau să reumflați anvelopele atunci când este necesar.

Compresor de aer cu două cicluri (injectat cu ulei).
După cum sugerează și numele, acest tip funcționează cu ulei în doi timpi care lubrifiază și răcește mecanismul pompei.

Compresorul aspiră aer în rezervor la viteză mare și îl comprimă până când ajunge la 100 până la 120 PSI. Apoi, când porniți sursa de alimentare, uleiul de lubrifiere este injectat în camera de compresie pentru a răci piesele pompei.

Merită compresoarele de aer portabile?

Este posibil să găsiți compresoare de aer portabile care sunt atât accesibile, cât și de înaltă calitate. Cu toate acestea, ar trebui să știți că de obicei au rezervoare de dimensiuni mai mici decât compresoarele de aer staționare (de tipul pe care îl conectați la priza de curent), așa că se vor opri mai devreme.

Este mai bine să cumpărați un compresor de aer portabil sau staționar?

Compresoarele de aer staționare (de tipul pe care le conectați la priza dvs. de curent) sunt de obicei mai bune, deoarece au rezervoare de dimensiuni mai mari, astfel încât nu va trebui să le reumpleți atât de des.

Care este mai bun, ulei sau compresor de aer fără ulei?

Compresoarele de aer fără ulei sunt cele mai comune în prezent. Totuși, să presupunem că nu există un atelier de reparații în apropiere care să le poată servi atunci când se defectează. În acest caz, ar fi mai bine să obțineți unul cu un ulei manual, astfel încât să puteți adăuga cantitatea potrivită de lubrifiant ori de câte ori este necesar.

Te-ar putea interesa